Henkilökunta

Gustaf "Gutte" Ahlroos

Gustaf "Gutte" Ahlroos

Olen 31 vuotta ja minulla on kaksi lasta, yksi vaimo ja kahdeksan kanaa. Rakastan, ja olen aina rakastanut liikuntaa.

Olen työskennellyt täyspäiväisesti liikunnan tai urheilun parissa viimeiset 7 vuotta, sekä pienten lasten, nuorten että aikuisten kanssa.

Nuorena pelasin jalkapalloa, käsipalloa sekä harrastin yleisurheilua. Olen iloinen, reipas ja hyvinvoiva ohjaaja. 

 

Elämänohjeeni: 

KAIKKI ON MAHDOLLISTA
PYSTYT JOS USKOT ITSEESI
PIDÄ ITSESTÄSI HUOLTA (AJATTELE TERVEYTTÄSI JA FYYSISTÄ KUNTOASI)

 

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja
  • Personal Trainer
  • Taso 1-2 Käsipallovalmentaja -koulutus
  • Taso 1-2 Käsipallovalmentaja -koulutus (Ruotsissa)
  • Taso 3 Käsipallovalmentaja -koulutus (kesken)
  • Mentaalivalmentaja (kesken)
Terhi Lehtivuori

Terhi Lehtivuori

Hei, olen Terhi, seasonal joogaohjaaja ja diplomi refleksologi. Hyvin nuoresta lähtien olen ollut kiinnostunut joogasta ja itämaisista kamppailulajeista. Vuosien varrella kiinnostus on syventynyt oppiessani hallitsemaan paremmin niin kehoani kuin mieltänikin näiden ikivanhojen viisauksien avulla. Olen syvästi vaikuttunut joogan ja muiden luontaisten terapiamuotojen vaikutuksista ja uskon, että paranemisen ja hyvinvoinnin avain löytyy sisältämme, kehon ollessa mitä ihmeellisin viestien välittäjä.
Joogatunneillani pyrin välittämään sekä hyvää oloa että tietoa harjoitusten vaikutuksista. Olen erityisesti kiinnostunut joogan terapeuttisesta puolesta ja siitä, kuinka voimme joogaharjoitusten avulla ylläpitää terveyttämme. Seasonal joogassa minua kiehtoo ihmisen ja luonnon välinen yhteys ja se, kuinka voimme muuttaa joogaharjoitusta vuodenkiertoon sopivaksi, jotta se tukisi niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointiamme parhaalla mahdollisella tavalla.
Jooga on minulle ennen kaikkea elämäntapa -keino pitää niin kehoni kuin mieleni tasapainoisena ja elinvoimaisena. Toivon, että voin auttaa myös sinua tunnistamaan kehosi viestejä ja löytämään tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi.

 

Ina Ahlroos

Ina Ahlroos

Käsipallo on ollut elämäni suurin intohimo monta vuotta. Vaikean synnytyksen myötä minun oli alettava ajattelemaan uusilla silmillä asiaa, ja rakas ystäväni joogaopettaja Mikaela Vuosalmi esitteli minulle joogan.
Kaikki vuodet hän oli tehnyt dynaamisia venyttelyharjoituksia ja minä olin tehnyt punnerruksia tv:n edessä. 
Nopeasti minulle avautui uusi maailma. Kouluttauduin PT:ksi vuonna 2012 ja vuonna 2015 kävin Qigong peruskoulutuksen Tukholmassa. 
Minulle oli todella opettavaista huomata miten loistaviin tuloksiin voi yltää yhdistämällä holistisia oppeja perinteiseen länsimaalaiseen fyysiseen harjoittelutapaan. 
Olen vakuuttunut siitä että suurimmassa osassa urheilulajeista voitaisiin päästä parempiin tuloksiin yhdistämällä Qigong-harjoituksia tai joogaa toiminnalliseen ja kuntosaliharjoitteluun.

Olen sitä mieltä että elämänrytmimme on liian hetkistä, sekä nuorilla että vanhemmilla. Meidän pitää olla kokoajan saavutettavissa, Facebookin, Instagramin, LinkedIn:in tai Snapchatin mm. kautta. Koska voimme vaan olla?
Koska voimme sulkea silmämme, kuunnella tai katsella meitä ympäröivää luontoa? Aivomme kuormittuvat takuulla ja monet kärsivät jo nuorella iällä paniikkihäiriöistä, masennuksesta, alakuloisuudesta ja uupumuksesta.
Uskon että voimme ennaltaehkäistä näitä ongelmia ja antaa tietoisuudellemme hengähdystauko Qigong- ja joogaharjoitusten avulla.

Samalla kun työskentelin pankissa Tukholmassa vuosina 2014-2015 ohjasin joogatunteja lounastauolla. Qigong-koulutuksen jälkeen aloin ohjaamaan myös Qigong-tunteja.
Kun ymmärsin että viihdyin parhaiten näiden tuntien (ja työkavereitteni) kanssa, enkä varsinaisen työni kanssa, heräsi ajatus omasta studiosta. Olen sitä mieltä että kaikki tämä on enemmänkin jotain joka on vaan tapahtunut, eikä niin että sitä olisi suunniteltu.
Nyt Lyfte on täällä ja odotan innolla tätä matkaa.

Olet enemmän kuin lämpimästi tervetullut tälle matkalle kanssani!

Mikaela Vuorisalmi

Mikaela Vuorisalmi

Hei,

Nimeni on Mikaela Vuorisalmi. Valmistuin joogaohjaajaksi Yoga Alliancen hyväksymästä intialaisesta Yoga Prasad- instituutista, Hongkongissa 2013, jolloin pitkäaikaisesta harrastuksestani tuli minulle elämäntapa. Olen toiminut joogaohjaajana sekä Hong Kongissa, että Suomessa.

Minulle jooga on opettanut ennen kaikkea itseni hyväksymistä. Jooga on omien mahdollisuuksiemme etsimistä ja rajoitteidemme tunnistamista & hyväksymistä.

Tuntini ovat helposti lähestyttäviä ja kantavana ideana on löytää tasapainoa niin mielelle, kuin kehollekin. Tunneillani pyrin yhdistelemään liikkeitä sulaviksi sarjoiksi ja tarjoamaan vaihtoehtoja eri tasoisille harrastajille. Tavoitteena ei ole ulkoinen täydellisyys, vaan pysähtyä kuuntelemaan& tuntemaan ja nauttimaan omasta kehosta, mieltä hiljentämällä.

Tuntini ovat helppo askel joogan maailmaan erityisesti ihmisille, jotka eivät ole ennen joogaa kokeilleet, tai joilla on vaikeuksia saada mielensä pysähtymään.

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan itsestäsi, koska olet sen arvoinen! <3 Mikaela

 

”If you can breathe, you can do yoga”

“Yoga is not about self-improvement. It is about self-acceptance”

”Happiness is an inside job” 

Mikael Blomqvist

Mikael Blomqvist

Intohimoni on hyvinvointi, kaikessa sen merkityksessä.

Miten saamme käyttöömme täydet voimavaramme, tekemällä parempia valintoja, ja kiinnittämällä huomiota sisäisiin resursseihimme. 
Suurin syy siihen että tunnemme itsemme stressaantuneiksi, riittämättömiksi sekä siihen että sairastumme on, että meidän hermostomme saa liikaa ärsykkeitä.

Tämä haitallinen prosessi jatkuu ellei me tietoisesti ruveta kiinnittämään huomiota siihen, että annamme hermostollemme mahdollisuuden rentoutua.
Sitä voimme tehdä pysähtymällä, hengittämällä tietoisesti sekä kuuntelemalla kehoamme ja sieluamme.

Sieltä saamme taukoamatta tietoa siitä mitä meidän sisäisessä maailmassa tapahtuu. Tietoisen läsnäolon ja sisäisen huomion kautta luomme sisäistä turvaa.
Kun käännämme katseen sisäänpäin, alamme kuuntelemaan, ja annamme rakkaudellista vastakaikua kehollemme, sielullemme ja mielellemme, pystyy meidän hermostomme rentoutumaan, ja pikkuhiljaa alamme tuntea sisäistä rauhaa sekä rentoutusta arjessamme. Riippumatta sillä hetkellä hallitsevasta tilanteesta.

Tästä syystä minun syvä aikomus on auttaa kanssaihmisiämme oivaltaa kaikki tämä. Ja sillä tavoin päästä valjastamaan kaikki sisäiset voimavaransa.

Johanna Baarman

Johanna Baarman

Johannan Ravitsemusneuvonta

 
Haluatko löytää terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion päivittäiseen elämään? Kuulutko elintasosairauksien riskiryhmään? Haluatko pudottaa tai nostaa painoa? Haluatko saavuttaa tasapainoisen elämän ja terveyden?
 
Olen ammatiltaan ravitsemusneuvoja ja sairaanhoitaja (AMK). Minulla on yli 10 vuoden kokemus sairaanhoidosta ja olen kouluttanut itseni ravitsemusneuvojaksi, The Academy Ruotsissa.
Tavoitteeni ravitsemusneuvojan työssä on mm. auttaa ihmisiä jotka kuuluvat elintasosairauksien riskiryhmään voimaan paremmin ja auttaa heitä ravinnon kautta minimoimaan sairastumisen riskiä. Ravinnon kautta autamme myös elimistömme toipumaan sairauksista.
Uskon vahvasti ennaltaehkäisevään hoitoon ja että ravitsemuksen, liikunnan ja levon kautta voimme löytää tasapainoisen hyvinvoinnin.
 

Hinnat

 
Vastaanotto 60min 65€
 
Ruokapäiväkirja  65€
(ruokapäiväkirjan laskeminen ja palaute)
 
Sarja  185€
(3 x 60min vastaanotto + ruokapäiväkirja)
 
Hinnat sisältävät 24% alv.
Sarjakäynti on käytettävä 6kk sisällä.
 
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
johanna.baarman@hotmail.com / 050-5853992 
Sami Alanen

Sami Alanen

Jenny Sinisalo

Jenny Sinisalo

Urheilu, terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Rankkojen sairasjaksojen jälkeen ymmärsin myös henkisen ja aivotreenin tärkeyden terveydelle. Elämä itsessään ja henkilökohtainen kehittyminen kiinnostaa minua, ei ainoastaan oma kehittyminen vaan myös toisten kehitys.

Valmennan muita saavuttamaan täyden potentiaalinsa opettajatyön ohella. Olen koulutukseltani urheiluohjaaja (2007), luokanopettaja (2013) ja mentaalivalmentaja (2017). Työkokemusta eri ryhmien vetämisestä ja valmentamisesta on kertynyt teini-iästä saakka.

” When I feel good about myself, things start happening for myself. When you look up, you go up.”

Herschel Walker

Annika Rönnberg

Annika Rönnberg

Moikka!

Nimeni on Annika, ja olen 20-vuotias urheilu- ja terveyshullu täältä Karjaalta. Opiskelen parhaillaan Personal traineriksi Espoon Trainer4You:ssa.

Vaikka urheilu on nyt yksi tärkeimmistä asioista elämässäni, näin ei ole aina ollut. Kun olin nuorempi, olin oikea laiskamato! Minä "aloitin aina maanantaina", epäonnistuen joka kerta. Vaikka pelasin käsipalloa, olin kuitenkin ylipainoinen ja kärsin huonosta itsetunnosta. Kun kamppailin painoni kanssa, olisin toivonut apua matkan varrella. Joku joka olisi tsempannut ja auttanut.

Noin 16 vuotiaana onnistuin terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla pudottamaan painoa 30kg. Löysin kaksi mieluista liikuntamuotoa, HIIT- treeni (High Intensity Interval Training) sekä saliharjoittelu. Suunnittelin itse ohjelmat ja sain hienoja tuloksia. Tajusin, että olen oikeasti hyvä tässä, ja pystyin kehittämään fyysistä sekä psykkistä hyvinvointiani. Siitä se sitten lähti.

Nyt haluan auttaa muita, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä pari vuotta sitten. Opiskelun ohella kirjoitan terveys- sekä lifestyle blogia (nouw.com/annikaronnberg), harrastan monipuolista liikuntaa sekä olen töissä Boost Gym Karjaalla.

Autinkoiset terveiset,
Annika

Evelina Nobella

Evelina Nobella

Pauliina

Pauliina

Pauliina ohjaa joogaa ja MOVE IT tunteja Lyftessä