Evenemang och behandlingar

Qigong terapi

Jag har en stark tro på att kroppen kan läka sig själv och genom att öka vår Qi energi, livsenergi kan vi uppleva mera, leva mera ett liv utan stress och oro, leva mer i kärleken. Under Qigong terapin gör vi fysiska övningar och avslappning. Många har upplevt att smärtan i kroppen lättar/avtar och man har lättare att sätta ett finger på var den ligger. Jag använder mig också av energibehandling som är en hög vibrerande kvantfysiks energibehandling. Behandling ger dig en känsla av ro och välbehag, genom den kommer du till ett 0-läge, ett läge där ”allt är bra”. Vi aktiverar dina egna energier vilket ger dig själv möjlighet att hela dig själv. Terapeuten är en kanal för energin som återskapar vår naturliga balans och harmoni. Syftet med behandlingen är att öka sitt välbefinnande fysiskt och psykiskt.

Pris 70€ (behandlingen tar c 1h)

Ring 0400 911 178 eller boka tid per epost: info@lyfte.fi

 

Ge din kolleger, arbetstagare eller vänner en fin gåva, fira festligheter, genom en föreläsning, avslappning på Lyfte eller på din arbetsplats

 

Många av oss upplever idag ökad stress och press i arbetslivet och det privata, vilket kan leda till stressrelaterade sjukdomar, arbetsoförmåga, ineffektivitet och obalans. För att vara kreativ, effektiv och motiverad behöver vi finna ett avslappnat tillstånd, flow i vardagen och en drivkraft som styr oss i rätt riktning och bidrar till balans och glädje. Vi går ständigt runt med en viss grundspänning i kroppen. Den spänningen behöver vi för att fungera på ett optimalt sätt. Som vuxen har tyvärr de flesta en för hög grundspänning, vilket är belastande för kroppen och leder till utmattning i längden. Genom avslappningsträning kan vi sänka grundspänningen, vårt stresstillstånd och erbjuda redskap för att må bättre och ge kroppen möjlighet till vila och avkoppling i vardagen.

Tag kontakt så kan vi kombinera en tillställning som just passar ert behov, varför inte en råchokladkväll med avslappning?

Ring Ina 0400 911 178 eller skicka epost till info@lyfte.fi

 

Kraniosakral terapi(beskrivning på finska)

Tehtäväni kraniosakraaliterapeuttina on tukea kehon itsekorjautumista,
palautumista ja tasapainoon hakeutumista lempeällä ja silti tehokkaalla
kosketuksella. Työskentelen jatkuvasti keskustellen faskian ja hermoston
kanssa, mistä syystä hoidolla voidaan vaikuttaa kehon kaikkiin kudoksiin ja
elimiin: hermostoon, lihaksiin, luustoon, sisäelimiin, hormonitoimintaan,
verenkiertoelimistöön ja lymfajärjestelmään.

Kraniosakraaliterapia on hellävarainen koko kehon manuaalinen hoitomuoto,
joka sopii kaikenikäisille. Tavallisia syitä hoitoon hakeutumiseen ovat
kivut, liikkuvuuden heikentyminen, unettomuus, stressi, hermostolliset ja
hormonaaliset oireet. Olen kouluttautunut myös lasten ja eläinten
hoitamiseen ja työskentelen muun muassa oppimisvaikeuksien, käytösmuutosten
ja kuntoutuksen parissa. Erityisesti koiraurheilijat ja urheilukoirat ovat
tulleet tutuksi oman agilityhistoriani ansiosta.

Työssäni koen olevani käsityöläinen, täydentävä apu ja tasapainoittaja. En
pyri korjaamaan mitään, vaan kuuntelen ainoastaan asiakkaan kehon omaa
viisautta.

Hoitoon saat tulla juuri sellaisena kuin olet.

Tarja Mulari

+358 44 322 7983

luunhalaaja@gmail.com

 

Johannas Kostrådgivning           

Behöver du hjälp med att hitta en balanserad och hälsosam kost i vardagen? Hör du till riskgruppen för livsstilssjukdomar? Vill du gå ner i vikt eller upp i vikt? Behöver du hjälp med att få balans i livet och uppnå hälsa?
 
Jag är licencierad kostrådgivare och sjukskötare (YH) till yrke och har över 10 års erfarenhet från sjukvården. Jag har utbildat mig till licencierad kostrådgivare vid The Academy i Sverige.
 
Mitt mål med arbetet jag gör som kostrådgivare är att hjälpa bl.a människor som hör till riskgruppen för s.k folksjukdomar att via kosten börja må bättre och minska risken för dessa sjukdomar. Även om man redan har fått en sjukdom kan man via kosten hjälpa kroppens läkningsprocess. Jag tror starkt på den förebyggande vården och att man via kost, motion och vila kan hitta sin egen balans för välmående.

Priser

 
Mottagning  65€
 
Matdagbok   65€
(kostregistrering och individuell feedback)
 
Serie  185€
(3 x 60min mottagning + matdagbok) 
Priserna inkluderar 24% moms.
Serien på 3 mottagningar skall användas inom 6 månader.
 
Ta gärna kontakt och fråga mera!
johanna.baarman@hotmail.com / 050-5853992