Aktiviteter & team building
för företag och privata grupper

Vi skapar minnesvärda och roliga upplevelser - välkommen att boka oss till nästa företagsevent eller kompisträff!

  • Upplevelser
  • Teambuilding
  • Sport & hälsa
  • Föreläsningar

Frågor och bokningar

Amy Skogberg tel 040 727 56 36

Gustaf Ahlroos tel 045 277 09 27

mentalkanalen@gmail.com

Paddlingssafari

En upplevelse som inte enbart blir ett fint minne för teamet, utan också för livet!

Att paddla kajak i den vackra finländska skärgården är en av våra mest avkopplande och uppfriskande aktiviteter. En fantastisk naturupplevelse som ni kan delta i under tystnad eller trevligt småpratande.

I stabila kajaker paddlar vi ut i lugna vatten och lägger upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra erfarna instruktörer ser till att säkerheten hela tiden ligger på en mycket hög nivå. Dessutom känner de till de finaste ställena att ta iland för en kaffepaus!

Vi paddlar i Ekenäs, Karis, Barösund

Säkerhet: Vi börjar alltid med en genomgång av utrustning, teknik och säkerhet. Våra instruktörer ser till att det är tryggt och att både rutten och farten anpassas till gruppen.

Utrustning: Vi har allt ni behöver för en trygg paddlingsutfärd - ni behöver bara tänka på att ha kläder efter väder.

Tidsåtgång: Från två timmar till en hel dag - ni väljer!

Cykelutfärd

Svinga er upp i sadeln och trampa loss! Vare sig ni önskar en stilla utflykt på grusvägar genom böljande kulturlandskap eller mer actionfylld cykling så hittar vi rätt nivå på utfärden. Vi hjälper er gärna att utforska näromgivningen och stanna för kaffepaus på lämpligt, naturskönt ställe. Vi använder oss av lättrampade elcyklar och aktiviteten passar för alla då rutten och farten anpassas till gruppen.

Cykelfärden utformas enligt er tidtabell med utgångspunkt i Ekenäs, Billnäs Bruk - eller där ni önskar!

Guidad vandring

En vandringsutflykt ger er möjlighet att tillsammans uppleva landskapets alla guldkorn. Med en guide i täten får ni en trevlig och glad vandringsupplevelse. Passar perfekt för alla som vill ut i friska luften och röra på sig i lagom takt samt njuta av landsbygdsvyer eller av skog och mark. Det blir efterlängtad tillsammanstid samtidigt som ni motionerar och vidgar era vyer. Höjdpunkten kommer när ni slår er ner i den vackra naturen och kokar kaffe över öppen eld.

Vandringen utformas enligt er tidtabell med utgångspunkt i Ekenäs, Billnäs Bruk, Barösund - eller där ni önskar!

Teambuilding

Samarbete som förenar, utmaningar som engagerar och skratt som värmer.

På dessa viktiga element grundar sig våra teambyggande aktiviteter. Lägg till spänning samt kreativitet och ni får en rolig och givande stund tillsammans, samtidigt som ni stärker teamkänslan och gruppgemenskapen!

Är ni ett tävlingsinriktat gäng? Välj en aktivitet med stort tävlingsfokus. Eller hör ni till dem som har fått nog av tävlingsmoment? Välj då en aktivitet som stärker hela teamet.

Vi ordnar aktiviteter för både mindre och större grupper, inomhus och utomhus.

Vill ni försöka ta er ur knipan på Knipan eller leta reda på Billgrens Skatt? Kanske låter Uppdrag Ekenäs eller Amazing Billnäs mer som er grej?

Vi samarbetar med ett antal konferensställen för vilka vi har skräddarsytt teambyggande aktiviteter. Men vi är också beredda att ta aktiviteterna till er, där ni är, om det bara är möjligt. Hör av er med önskemål så funderar vi ut en lösning tillsammans!

Tidsåtgång: ca två timmar.

Uppdrag Ekenäs

Amazing Billnäs

I knipan på Knipan

Billgrens skattjakt

m.fl.

Föreläsningar

Behöver ni inspiration eller motivation? Eller förändring?

Vad vill man få ut av en föreläsning? Förutom en rolig stund och inspiration? Förändring, vill vi påstå! Via metoder och tekniker inom idrott och mental träning ger vi er konkreta verktyg till förändring.

Interaktiva föreläsningar som skapar inspiration och motivation stärker ert team samt ger modet att våga tänka i nya banor - och skrida till verket!

Alla team och organisationer behöver nu och då en motivationshöjare. En inspirerande föreläsning, blandad med konkreta övningar, ger en energiserande nytändning!

Vi föreläser bland annat om arbetsglädje, motivation, ledarskap, laganda och engagemang. Vi har färdiga teman, men allra helst anpassar vi våra föreläsningar till er situation och behov. Föreläsningens längd utformas enligt syftet och er tidtabell, allt från en timmes fartfylld inspirationsföreläsning till en dags faciliterad workshop. Exempel på föreläsningar / workshops:

  • Skapa vinnande team
  • Stress Survival Kit
  • Självledarskap i praktiken
  • Maxa motivationen - och höj arbetsglädjen

Motivation

Självledarskap

Laganda

Stresshantering

m.fl.

Sport & hälsa

Träning med glimten i ögat

Träning ska vara roligt, tycker vi! Våra träningspass resulterar inte bara i en gladare kropp utan också ett gladare sinne. När ni tränar tillsammans uppstår en naturlig teambuildingseffekt, som skapar oväntade synergieffekter i gruppen.

Vi erbjuder alternativ som passar både nybörjare och vältränade; från mjuk QiGong till utmanande PT Boot Camp - och allt däremellan. Oavsett vad ni väljer så blir det mötets eller konferensens skönaste energiboost!

Träningspasset anpassas efter deltagarnas erfarenhet och förmåga, så ingen behöver känna sig utanför. Hela gänget tränar tillsammans och vi anpassar övningarna så att de lämpar sig både nybörjaren och den mer vältränade.

Vi tränar helst ute och hämtar gärna träningspasset till er, där ni är. I princip kan man göra vad som helst ute - vi använder omgivningen, vår egen kroppsvikt och varandra. Vädret har inte någon större betydelse för om man kan träna ute eller inte; det är kläderna som avgör!

Tidsåtgång: ca en timme.

QiGong

Bootcamp med PT

Mindfulness

Funktionell träning

m.fl.

Vilka är vi?

Vi brinner för att inspirera grupper att förbättra team spiriten och samarbetet!

Amy Skogberg har ordnat hundratals events genom åren - allt från exklusiva VIP-upplevelser till kickoffer och konferenser för upp till 600 deltagare. Ni kan lita på att hon håller alla trådar i sin hand från början till slut.

Gustaf "Gutte" Ahlroos är Personal Trainern som känner sig lika hemma såväl på land som på vatten. Han har gedigna kunskaper kring träning, paddling och välmående, och under hans ledning är ni i trygga händer i alla lägen.

Bra att veta

Vi är verksamma på flera destinationer i Västra Nyland; Ekenäs, Billnäs Bruk och Barösund. Men de flesta av våra upplevelser går utmärkt att ordna nästan var som helst i Finland, så framför gärna ert önskemål på ort och ställe. Vi anpassar oss till omgivningens förutsättningar samt rådande väder och miljö.

Priserna beror bland annat på typ av aktivitet, tidsåtgång och gruppens storlek. Ni kanske till och med vill kombinera flera aktiviteter. Vi kan även ordna eventets måltider, gärna utomhus över öppen eld. Hör av dig för offert!

Vi ser fram emot att höra av dig och få skapa en härlig dag för dig och ditt team!

Lyfte Ab

Bangatan 63

10300 Karis

info@lyfte.fi

(+358) 45 277 0927